Basque Culinary Centerrek eta HAZIk antolatutako XIII. Eusko Label Lehiaketa ospatu da gaur arratsaldean. Bertan, BCCko lehen mailako ikasleek, zortzi taldetan banatuta, Eusko Label zigiluarekin ziurtatutako produktuekin egindako lau pintxotan oinarritutako menua prestatu behar izan dute zuzenean.
Lehiaketa honen bidez, ikasle gazteak, euskal gastronomiaren preskriptore izango direnak, Euskadiko kalitatezko produktuekin ohitu nahi dira, eta bertako eta sasoiko produktuari balioa eman nahi zaio, landa-eremu jasangarrian landua, zapore-bermerik handienak eskaintzen dituena.
HAZIko zuzendari nagusi Raimundo Ruiz de Escuderok hasiera eman dio lehiaketari, ikasleei zuzendutako ekimen honen ibilbide luzea nabarmentzen eta azpimarratu du oso garrantzitsua dela lanbide-heziketaren munduaren eta sektore ekoizlearen arteko lankidetza, tokiko elikagaiei eta Euskadiko Elikadura Kateari balioa emateko.
Lehiaketa amaitu eta talde irabazlea ezagutu ondoren, HAZIko zuzendariak eta Joxe Mari AizegaK Basque Culinary Centerreko zuzendariak sariak banatu dizkiete irabazleei. Guztira, lau sari eman dira kategoria hauetan:
Talde irabazleentzako saria kalitate bereizgarriak dituzten produktuen saski bat izan da.
25_0374 Los Servicios de Emergencias de Euskadi rescatan a una montañera accidentada en la localidad…
25_0373 Tolosa, bi atxilotu hiri-edukiontzi batzuk erretzen harrapatu ondoren Tolosa, bi atxilotu hiri-edukiontzi batzuk erretzen…
El Ayuntamiento ha generado un mapa del arbolado de Bilbao que se puede consultar en…
La Policía Municipal de Bilbao ha confirmado que un hombre de 43 años de edad ha…
Las labores de búsqueda de un hombre de 52 años de edad desaparecido desde el…
El Palacio de Congresos Kursaal de Donostia acogerá mañana la entrega del XXIV Premio Internacional del…